DUQ op reis

DUQ op reis
6 juli 2015 Rosalie

70

“DUQ tassen op reis”

Voor ons artikel “DUQ tassen op reis” hebben we een oproep gedaan op Facebook aan allen die ooit een DUQ tas hebben gekocht, of ze een foto willen maken van hun DUQ tas ergens op de wereld.
De reacties komen nu langzaam binnen en zijn heel erg leuk, maar de foto’s zijn nog leuker. We krijgen foto’s opgestuurd en dan moeten we toch nog even vragen om de details. Waar is deze foto precies genomen?  en was er nog iets speciaals in de omgeving? of gebeurde er net iets op dat moment? En dan komen de verhalen los. Heel erg leuk!!

Maar de meeste mensen gaan nog met vakantie, dus willen we nog even wat meer reacties afwachten, zodat we ze kunnen verzamelen, daarna bundelen en dan binnenkort hier op onze nieuwe site kunnen laten zien.

Dus jullie moeten nog even geduld hebben, maar dan komt er ook iets leuks!!!

Comments (0)

Laat een reactie achter